Kunne du ønske deg litt ekstra energi og overskudd i hverdagen. Føler du deg sliten, slapp, trøtt og skulle ønske du hadde ekstra energi i hverdagen, til trening og andre gjøremål? Kanskje Living Water kan hjelpe deg også?

Det er vel de færreste av oss som har et friskt og kjølig fossefall strømmende gjennom hagen. Det er ikke nok med sunn mat og jevnlig trening, kroppen trenger også god luft og rent vann for å yte maksimalt.

Jeg har en periode kun drukket vann fra Living Water maskinen med rett ph verdi og merker en betydelig forskjell. Jeg har hatt overskudd til en hektisk hverdag både med full jobb som butikksjef, skole og trening. På søndag skal jeg sykle 10 mil på tandem, nok en fellestrening med team RP. Målet vårt er og sykle Lillehammer-Oslo som et lag i juni. Strekningen derifra er dobbelt så lang.. Dere spør ofte hvordan jeg får energi til alt jeg foretar meg, kanskje noe av svaret ligger her?

Vann er ikke bare livsnødvendig  og renser kroppen vår, det sørger også for at mineraler og sporstoffer transporteres rundt til hver celle. Vann forebygger blant annet dehydrering og sørger for harmoni og balanse i kroppen. I tillegg til at vannet vi får fra springen reiser lange veien gjennom ulike rør tilsettes det også klor . Det er ingen hemmelighet at kroppene våre bærer på et syreoverskudd da mye av maten vi spiser i dag er syreholdende. Stress får også mye av skylden her, stress kan gjøre oss veldig syke.

Stress og en syreholdig kropp gjorde meg særlig nysgjerrig på Living Water. Selv med mitt aktivitetsnivå følte jeg meg ofte ikke på høyden selv om jeg gjerne ville. Jeg satte derfor i gang og drikke vann med riktig ph for og se om jeg ble bedre. Allerede etter en uke kjente jeg en forskjell og kjenner jeg skal fortsette og fylle flasker med vann og ha i kjøleskapet. (rene flasker uten giftstoffer vel og merke) Veldig enkelt og ta med på jobb og trening samt drikke når jeg trenger påfyll.

Jeg har nylig starter med og gi vår sterkt allergiplagede hund rent vann fra Living Water maskinen. Veldig spent på og se om han blir bedre også.

Naturlig vann er ionisert som det heter og har en høy ph verdi og høyt innhold av mineraler. Det anbefales derfor å tilføre basisk vann som denne maskinen fra Living Water gjør. Rent vann balanserer kroppen og gjør at jeg føler energi, glede og overskudd.

Maskinen plasseres enkelt på kjøkkenet eller et annet rom i huset som egner seg. Kobles rett på kranen du har i dag og du tapper på vanlig måte men fra “kranen” på maskinen i stede for din vannkran. Du justerer gradvis opp ph-verdien etterhvert som kroppen tilvennes ny ph-verdi.

Maskinen koster litt men jeg vil anbefale deg og teste den ut for å føle forskjellen.

Be Sociable, Share!